Srbija

28.01.2017. 10:07

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Ilić: Laž je da sam fotografije sa zemunskim klanom kupio od fudbalera

Srbija

28.01.2017. 10:07

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić je danas demantovao tvrdnju ministra zdravlja Zlatibora Lončara da je Ilić od fudbalera kupio fotografije Lončara i pripadnika „Zemunskog klana“.

Ilić je za čačansku televiziju Telemark rekao da i ne zna da su na fotografiji koju je juče pokazao novinarima u Čačku, neki fudbaleri.

Ponovio je da je fotografije našao u poštanskom sandučetu, a da su mu potom poslate i-mejlom, da ih je pokazao policiji, a zatim imao nezgodu na kolima. 

Ilić je rekao i da ne zna te ljude sa fotografija kao i da ne zna nikoga sem jednog doktora za kojim je izdata poternica, koji je, po izjavama pripadnika „Zemunskog klana“ „uklanjao“ pojedine svedoke. 

„Kako sam mogao da kupim fotografiju Lončara i Dušana Spasojevića Šiptara? Od kojih sam fudbalera kupio tu fotografiju? Da li je živ Dušan Spasojević? Nije“, rekao je Ilić. 

Podrška možda za Nikolića, možda za Jeremića.

Ilić je rekao da više nema razloga da podržava „politiku oko koje su se danas okupili ljudi protiv kojih se godinama borio“, navodeći nekadašnje članove Demokratske stranke kao što su Siniša Mali, Goran Vesić, Jelena Trivan, Beba Popović. 

„Oko Vučića je maltene ceo nekadašnji DOS“, rekao je Ilić i ponovio da neće podržati Vučića ako bude kandidat na predsedničkim izborima. 

On je naveo i da će stranački organi odlučiti koga će NS podržati na predsedničkim izborima. 

„Ukoliko bude (Tomislav) Nikolić, razmisliću o podršci. Što se tiče (Vuka) Jeremića, njega dugo poznajem, on je moj prijatelj. Ako mu bude potrebna podrška i ako me bude zvao, možda ću mu pomoći. To će odlučiti NS na stranačkim organima“, rekao je Ilić. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.