Srbija

16.02.2017. 08:11

Autor: Nova Ekonomija

Dačić: Sramotno je da se Nikolić kandiduje i pridruži kandidatima protiv Vučića

Srbija

16.02.2017. 08:11

Lider SPS Ivica Dačić ocenio je da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića.

„Više puta sam isticao da je za Srbiju najbolje da se sačuva politička stabilnost putem kandidature čoveka koji uživa najveću podršku naroda, a to je nesumnjivo Vučić“, rekao je Dačić za Tanjug.

Dačić je istakao da će, ako se Nikolić zaista kandiduje protiv Vučića, on lično i ceo SPS, kao i Dragan Marković Palma i Jedinstvena Srbija, još snažnije podržati Vučića. 

„Jedino logično i racionalno je da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. A šta će uraditi Nikolić bez Vučića i to je jasno, ništa, samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno“, zaključio je Dačić. 

Sputnjik i N1 preneli su ranije kao ekskluzivnu vest da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima. B92 je dobio potvrdu ove informacije iz kabineta predsednika Nikolića. 

Mediji prenose da je Nikolić odluku da se kandiduje doneo na proslavi svog 65. rođendana. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.