Srbija

17.02.2017. 13:12

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Mihajlović: ‘Aktor’ tražio produženje rokova za sve četiri deonice Koridora 10

Srbija

17.02.2017. 13:12

Grčka kompanija Aktor tražila je produžetak rokova za sve četiri deonice na Koridoru 10 po pola godine, rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Mihajlović je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije istakla da je ministartsvo zauzelo stav posle izveštaja Radne grupe i Nadzorne komisije o kašnjenju radova i prosledilo ga javnom preduzeću Koridori Srbije.

„Potpisnik ugovora sa Aktorom je kompanija Koridori Srbije koja je nadležna za njihovu realizaciju. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je definisalo stav i čeka odgovor“, rekla je Mihajlović.

Ona je istakla da je „normalno da ponekad ima problema, ali da je glavni razlog u kašnjenju radova Aktora nedovoljno ljudi na trasama“.

Rokovi za završetak radova na Koridoru 10 na trasama koje gradi ta grčka kompanija su, prema njenim rečima, kraj ove godine i prvo tromesečje naredne. Aktor radi na deonicama Bancarevo-Crvena reka, Crvena reka-Čiflik, Staničenje-Pirot, dužine 48 kilometara, i na obilaznici oko Dimitrovgrada.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.