Srbija

19.02.2017. 10:42

Danas

Autor: Nova Ekonomija

Odbori SPS na jugu Srbije žele da Dačić povuče blanko podršku Vučiću

Srbija

19.02.2017. 10:42

Više opštinskih i gradskih odbora iz Pčinjskog, Jablaničkog, Niškog i Pirotskog okruga moglo bi da na današnjoj sednici Glavnog odbora SPS u Beogradu zatraži da se povuče blanko podrška koju je Ivica Dačić dao kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

To je potvrđeno Danasu iz više izvora socijalista na jugu Srbije.

„O tome ne znam ništa, ali da su se okolnosti promenile i da o tome imamo puno razloga da razgovaramo i da ćemo razgovarati sasvim je jasno“, prokomentarisao je za Danas Novica Tončev. 

On je naveo da ne očekuje „političke tenzije kao u SNS, ali da ima razloga da se o svemu otvoreno porazgovara“.

Tokom jučerašnjeg dana podršku kandidaturi Aleksandra Vučića dao je i Gradski odbor SPS, uprkos činjenici da se nalazi u opoziciji u Vranju u odnosu na naprednjake. 

Prethodno je narodni poslanik i predsednik GO SNS Slaviša Bulatović izjavio za lokalne medije da ga ne interesuje nikakva saradnja sa socijalistima u Vranju koji su prošlost.

„Dali smo podršku stavu našeg predsednika Dačića, koji je jak kao zemlja i tu nema nikakvih dilema, rekao je za naš list Zoran Antić“, predsednik GO SPS Vranja, sada opozicioni odbornik.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.