Srbija

28.02.2017. 11:13

B92

Autor: Nova Ekonomija

Vučić: Ove godine neću ići na Kopaonik biznis forum, otvaraću neke fabrike

Srbija

28.02.2017. 11:13

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ove godine neće ići na tradicionalno ekonomsko savetovanje ekonomista na Kopaonik sledeće nedelje.

„Ne idem na Kopaonik ove godine, otvaraću neke fabrike. Važno nam je učešće MMF-a jer će biti manje demagogije i nadam se manje neistina“, kazao je Vučić na pitanje da li će ove godine učestvovati na toj konferenciji.

Organizatori su pre nekoliko nedelja saopštili da je potvrđen dolazak Vučića i predstavnika vlade na Kopaonik biznis forum. 

Forum se, u organizaciji Saveza ekonomista Srbije i Udruženja korporativnih direktora Srbije, pod pokroviteljstvom predsednika Vlade, održava se od 7. do 9. marta na Kopaoniku. 

Predviđeno je da ove godine učesnici raspravljaju na temu „Inteligentne investicije kao vid nove agilnosti Vlade posle fiskalne konsolidacije“, zatim o programu realizacije reformi, razvoju infrastrukture, restrukturiranju javnog sektora i pametnom rastu, kao i o održivom i inkluzivnom razvoju iz perspektive industrijske politike.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.