Srbija

25.04.2017. 15:52

NE

Autor: Nova Ekonomija

Zlatibor domaćin konferencije ‘Inovacije u turizmu – IT Zlatibor 2017’ od 10. do 20. maja

Srbija

25.04.2017. 15:52

Zlatibor će biti domaćin konferencije Inovacije u turizmu – IT Zlatibor 2017 koja će od 10. do 12. maja u hotelu Palisad okupiti više od 200 učesnika turističke privrede Srbije i okolnih zemalja.

Cilj konferencije biće u duhu slogana Otkrijte skriveno, a poznati i priznati inostrani i domaći eksperti iz sveta turizma će u tri dana predavanja prisutnima otkriti Know How za bolje iskorišćenje turističkih potencijala naše zemlje i okruženja. 

Pokazaće šta sve može u Srbiji biti turistički proizvod i kako je moguće unaprediti ovu delatnost i uvećati prihod od turizma.

Na konferenciji će govoriti jedan od najpoznatijih svetskih konsultanata u oblasti turizma i turističkog menadžmenta profesor Andreas Voegl (www.voegl.at) čovek koji je za svoj rad i zalaganje osvajao priznanja kao što su Svetski Hotelijer godine i Najbolji hotel na svetu. 

Profesor Voegl dolazi iz jedne od najrazvijenijih turističkih privreda u svetu i govoriće o sličnostima koje u smislu prirodnih potencijala za razvoj turizma imaju Austrija i Srbija i odgovoriti na pitanje: Zašto ih Austrija bolje koristi? On će preneti deo svog bogatog znanja i iskustva na učesnike konferencije, govoriti o mogućnostima za transfer znanja  iz Austrije u Srbiju, i na tim iskustvima pokazati kako bi Srbija mogla da poboljša turistički sektor, razvije svoje destinacije, poboljša rad hotela i drugih turističkih preduzeća.

Poseban akcenat konferencije biće na značaju menadžmenta u turizmu, o čemu će govoriti profesori sa FON-a, Aleksandar Marković, Sanja Marinković i Marko Mihić. Oni će osim o temi menadžmenta i njegovom značaju za razvoj preduzeća, govoriti i o razvoju e-biznisa, kao i o inovacijama u sektoru menadžmenta usluga.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.