Srbija

08.05.2017. 13:34

NE

Autor: Nova Ekonomija

Balkan od sada povezan sa evropskom mrežom za distribuciju hrane

Srbija

08.05.2017. 13:34

Kompanija NELT, regionalni lider u oblasti distribucije, logistike i trade marketinga, ostvarila je saradnju sa jednim od globalnih lidera specijalizovanim za logistiku hrane, sa nemačkom kompanijom DACHSER. 

Zahvaljujući ovoj saradnji omogućena je nedeljna isporuka prehrambenih proizvoda iz cele Evrope u Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu preko NELT logističkih i distributivnih kanala.

Nelt je ovim korakom postao jedan od 13 partnera Evropske mreže zbirnog drumskog transporta hrane (The European Food Network), na čijem je čelu kompanija DACHSER, i pokriva 34 zemlje Evrope i raspolaže sa oko 1,74 miliona kvadratnih metara prostora za skladištenje hrane i oko 10.500 kamiona hladnjača.

„Uključivanje NELT- a u evropske i globalne tokove logistike i distribucije, još jedna je potvrda da su naše usluge u potpunosti odgovaraju visokim i zahtevnim međunarodnim standardima naših principala. Ovo partnerstvo predstavlja korak dalje u razvoju poslovanja NELT-a, a za milione potrošača u regionu Balkana znači bržu i direktnu dostavu prehrambenih proizvoda sa svih evropskih tržišta“, izjavio je Ivan Milićević, Nelt LSP menadžer operacija i razvoja.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.