Srbija

14.10.2024. 15:50

Dahlia

Autor: Nova ekonomija

Kompanija Dahlia proslavila 100 godina postojanja

Dahlia brine – Posvećenost koja traje već čitav vek

Stefan Simonović

Srbija

14.10.2024. 15:50

Kompanija Dahlia proslavila je izuzetno važan jubilej – 100 godina postojanja i uspešnog poslovanja. U prisustvu zaposlenih, partnera i prijatelja, velikim događajem u Sava Centru, Dahlia je obeležila  čitav vek građenja svog imena kroz istrajnost, inovacije i doslednost, postavši prepoznatljiv lider u kozmetičkoj industriji na ovim prostorima.

U danima koji su prethodili proslavi, zvanice su imale priliku za obilazak fabrike, tokom kojeg su se upoznali sa procesima proizvodnje i istorijom kompanije Dahlia. Ova godišnjica je svedočanstvo ne samo o njenom trajanju, već i o stalnoj sposobnosti da se prilagodi tržišnim promenama i odgovori na potrebe svojih potrošača, ostajući sinonim za kvalitet i poverenje.

Obraćajući se prisutnima na svečanoj proslavi, Dragana Orlandić, CEO kompanije Dahlia, emotivno je istakla značaj ovog jubileja, naglašavajući ključne vrednosti koje su oblikovale kompaniju kroz decenije.

                                                                                                                                              “Ova godišnjica je više od pukog obeležavanja stogodišnjeg postojanja – ona simbolizuje vek vrednosti koje negujemo i koje nas čine onim što jesmo. Naš slogan “Dahlia brine” nije samo poslovna filozofija, već svakodnevna praksa koja nas vodi ka novim uspesima. Malo je kompanija koje traju ovako dugo, a mi smo zahvaljujući našim zaposlenima, njihovoj lojalnosti i kreativnosti, izgradili firmu koja se s pravom može nazvati liderom u industriji”, izjavila je Dragana Orlandić, CEO kompanije Dahlia.

Tatjana Germanovna, predsednica kompanije Siberian Wellness, koja je preuzela kompaniju Dahlia u novembru 2022. godine, istakla je važnost budućih planova.

„Preuzimanje kompanije Dahlia za nas je bila strateška odluka od izuzetnog značaja. Neizmerno smo ponosni na sve što je do sada postignuto u fabrici Dahlia, kao i na zajedničke uspehe koje smo ostvarili. Spoj bogatog iskustva i tradicije Dalije, uz naš inovativni pristup i globalnu viziju, omogućava nam da kontinuirano unapređujemo kvalitet proizvoda i postavljamo nove standarde u kozmetičkoj industriji. Sigurna sam da je pred nama još jedan vek velikih uspeha i novih dostignuća.”

Tokom celodnevne svečanosti, pažnja je bila usmerena na ljude – zaposlene koji su svojim profesionalizmom i znanjem dali ključni doprinos u uspehu kompanije. Događaj je bio posvećen njima, jer, kako je rečeno, bez njihovog truda i zalaganja, Dahlia ne bi bila tu gde jeste danas. Proteklih 100 godina donelo je brojne izazove i uspehe, ali budućnost kompanije Dahlia izgleda još svetlije, uz poruku „Dahlia brine“ kao stalnu inspiraciju za nove izazove i dostignuća.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.