Srbija

12.06.2017. 11:39

Autor: Nova Ekonomija

Sloga: Po čijem nalogu je GSP Beograd ustupio 14 linija privatnim prevoznicima?

Srbija

12.06.2017. 11:39

Udruženi sindikati Srbije Sloga pozvali su danas gradonačelnika Beograda i gradsku vlast da kažu građanima i radnicima GSP Beograd po čijem nalogu je 14 profitabilnih linija tog preduzeća ustupljeno privatnim prevoznicima.

„Prosto je neverovatno da linije koje su od samog osnivanja tog preduzeća i njihovog uvođenja, od svih do sada gradskih vlasti i onih koji su rukovodili prepoznatne kao važne, profitabilne i kao arterije koje održavaju sistem solventnosti, sada budu ustupljene privatnim prevoznicima“, navodi se u saopštenju.

Taj sindikat je ocenio da je očigledno da je namera nekih ljudi da se trajno uruši solvetnost GSP Beograd, posle čega bi se to javno preduzeće pretvorilo u privatno, a pojedinim interesnim grupama i tajkunima omogućilo da dodju u posed nekretnina na atraktivnim lokacijama u Beogradu, poput saobraćajnog pogona Kosmaj na autoputu ka Nišu, Karaburme, na Dorćolu, ili onih u neposrednoj blizini naselja Belvil, Delta Sitija, Bloka A i drugih.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.