Srbija

28.06.2017. 16:55

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Imate li 5 minuta? Čestitamo, na korak ste od posla

Srbija

28.06.2017. 16:55

Svima koji imaju želju da karijeru grade u industriji maloprodaje i u kompaniji sa više od 8.600 zaposlenih sada im se pruža prilika za to. 

U četvrtak 29. juna, od 9 do 17 časova i u petak 30. juna, od 9 do 20 časova, u pokretnoj kancelariji kompanije Mercator-S na novobeogradskoj strani Ade ciganlije, odmah iza rampe, imate priliku da za samo 5 minuta obavite razgovor i budete na korak od dobijanja posla u IDEA, Roda ili Mercator prodavnicama širom Srbije.

Na ovaj način svi kandidati će imati priliku da brzo i efikasno nađu put do zaposlenja i budu među 200 odabranih kandidata koji će započeti karijeru u profesionalnom i perspektivnom radnom okruženju u velikoj kompaniji.

U ponedeljak i utorak, 26. i 27 juna, pokretna kancelarija je već posetila ovo Savsko jezero Ada ciganlija, gde je dočekivala prve prijave za posao zainteresovanih Beograđana. 

Da je industrija maloprodaje interesantan izbor, dokazuje odziv velikog broja zainteresovanih građana, zbog kojih je ova akcija i ponovljena.

Iskoristite priliku da se razvijate i napredujete. 

Ako imate samo 5 minuta, čestitamo, na korak ste do posla.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.