Srbija

12.07.2017. 12:25

N1 Beograd

Autor: Nova Ekonomija

Mihajlović: Neko pokušava da napravi konflikt između mene i premijerke Ane Brnabić

Srbija

12.07.2017. 12:25

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović za N1 kaže da nije u sukobu sa premijerkom Anom Brnabić, ocenivši da neko pokušava da napravi konflikt između njih dve.

„Ne vidim nikakve sukobe, čini mi se da neko pokušava da napravi konflikt između mene i Ane, i to oni ljudi koji nju ne znaju ni šest meseci, a ja Anu znam 20 godina. Nas dve dobro sarađujemo“, rekla je Mihajlović za N1 u Trstu gde se održava Samit Zapadnog Balkana i Evropske unije u sklopu Berlinskog procesa.

Ministarka je rekla i da njena izjava da je premijerka transkript intervjua za Blumberg trebalo da da članovima Vlade, a ne ruskom ambasadoru, nije kritika, već njeno mišljenje.

Intervju premijerke za Blumberg izazvao je buru reakcija zbog izjave o Rusiji i EU, ali i njene kasnije tvrdnje da je loše interpretirana, te predaje stenograma intervjua ruskom ambasadoru u Beoradu.

Ministarka Mihajlović izjavila je posle toga da ako je neko trebalo da dobije transkript intervjua, onda su to su možda mogli da budu članovi Vlade.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.