Srbija

28.07.2017. 12:58

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Mihajlović: Dozvola za gondolu dokaz da tu nije bilo politike

Srbija

28.07.2017. 12:58

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da joj je drago što je Opština Čajetina konačno uspela da preda dokumentaciju i dobije dozvolu za prvu fazu izgradnje gondole, što pokazuje da nijednog trenutka nije bilo politike u tom slučaju.

„Jer da je bilo politike, onda ne bi dobili dozvolu ni u trenutku kada su dali kompletnu dokumentaciju“, rekla je Mihajlović novinarima.

Ona je izrazila nadu se da će Opština Čajetina u narednom periodu da pripremi sve što je potrebno i za dobijanje dozvole za drugu fazu radova.

„Mislim da Ministarstvo građevinarstva zaslužuje da dobije izvinjenje od predsednika Opštine Čajetina, zato što je naša pomoć u svakom trenutku bila na raspolaganju svim investitorima, pa i Čajetini“, rekla je ona.

Mihjalović je naglasila da postoje stvari koje moraju da budu iznad politike.

„Mislim da smo mi ovim pokazali da to jeste. Kada radite za svoju opštinu i zemlju, politika mora da bude sa strane bez obzira kojoj političkoj partiji neko pripada“, rekla je Mihajlović.

Ministarstvo građevinarstva je Opštini Čajetina izdalo građevinsku dozvolu za prvu fazu izgradnje žičare na Zlatiboru, pošto je Opština podnelapotpunu dokumentaciju.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.