Srbija

25.09.2017. 14:32

FoNet

Autor: Nova Ekonomija

Vučić obećao plate i penzije ‘veće nego ikada’

Srbija

25.09.2017. 14:32

Niste građani drugog reda i imaćete najmodernije puteve, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju obnovljenog puta od Žagubice do Krepoljina dugog 22,6 kilometra i obećao građanima najveće plate i penzije, veće nego ikada.

Vučić je poručio da u budžetu Srbije ima novca i zahvalio građanima za veru u, kako je naveo, teške reforme koje je sprovela Vlada Srbije.

„Ovde rade vredni ljudi, dobre zanatlije“, rekao je Vučić i istakao da on kao predsednik Srbije neće dozvoliti da se među građanima prave razlike i da se ulaže samo u centar Beograda ili Novog Sada.

„Uradićemo sve puteve da možete sa lakoćom da dođete i do Petrovca i do Požarevca“, obećao je Vučić građanima Žagubice i najavio dolazak i jednog malog investitora u to mesto.

„Vreme je da pokažemo poštovanje prema našem narodu sa Homolja i da uložimo mnogo više nego pre 40 ili 50 godina“, istakao je Vučić.

On je obećao građanima istočne Srbije velike pomake i to u kratkom roku navodeći da će biti napravljen i neuporedivo bolji put do Bora.

„Razgovaramo sa više investitora koje planiramo da dovedemo u ovaj deo Srbije“, istakao je Vučić pomenuvši Negotin, Bor, Majdanpek, Žagubicu, Kladovo i Golubac.

Za Golubac, Vučić je ocenio da je dosta toga već urađeno i da postoji potencijal za razvoj turizma.

„Ostaje nam posle toga da radimo na Dunavskoj magistrali“, zaključio je Vučić koji će danas prisustvovati i Skupštini opštine Žagubica na kojoj će mu biti uručena povelja počasnog građanina.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.