Srbija

03.10.2017. 15:51

B92

Autor: Nova Ekonomija

Fabrika rashladnih aparata Gorenje Valjevo proizvela šestomilioniti frižider

Srbija

03.10.2017. 15:51

Fabrika rashladnih aparata Gorenje Valjevo proizvela je šestomilioniti frižider.

Kompanija je odlučila da taj jubilarni frižider ne ide u prodaju, već da ga pokloni Zorici Marković, radnici koja radi na sastavu kućišta, navodi se u saopštenju kompanije.

Valjevo je za Gorenje, kako se navodi, centar programa zamrzivača i frižidera, gde je tehnološki proces na izuzetno visokom nivou. 

„Tokom više od deset godina poslovanja u Srbiji, fabrika Gorenje Valjevo se razvijala i danas sa njenih traka dolaze aparati za svih 90 tržišta gde Gorenje posluje i pod svim robnim markama koje proizvode“, saopšteno je iz kompanije. 

Za godinu dana sa proizvodnih traka zaposleni montiraju više od pola miliona jedinica frižidera. Do danas su proizveli ukupno 6 miliona rashladnih aparata. 

„Ovaj uspeh je rezultat timske saradnje oko 1.300 zaposlenih u fabrici, kao i 60 lokalnih dobavljača. Zahvaljujući poštenom zalaganju, danas slavimo jubilej i šestmilioniti frižider koji je montiran sa fabričkih traka rashladnih aparata kompanije Gorenje Valjevo“, izjavio je direktor fabrike Gorenje Valjevo Simon Kumer. 

Kako je u Gorenju tradicija da se jubilarni aparati poklanjanju zaposlenima, tako je šestmilionti rashladni aparat otišao u ruke Zorice Marković, radnice na sastavu kućišta, koja je, ne krijući radost, ovom prilikom izjavila: 

„Veoma sam srećna i iznenađena. Kao majka četvoro dece, trudim se da svoj posao obavljam što bolje, da poštujem radno vreme, kvalitet rada, kao i kolege sa kojima radim. Ova nagrada mi mnogo znači i zahvaljujem se od srca kolegama i upravi“. 

Gorenje u Srbiji kao brend prisutan više od 67 godina, a kao domaći proizvođač od 2006. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Kupio sam frizider gorenje a servis gorenje ne priznaje garanciju. Obrazlozenje servisa je da je frizider ispravan jer hladi . Moja primedba je da svakog meseca cistim frizider od leda. Led se stalno stvara u frizideru. Zalio sam se ali ne vredi. Moracu da prijavim inspekciji !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.