Srbija

22.11.2017. 12:26

eKapija

Autor: Nova Ekonomija

Grad Beograd raspisao tendere za dodatnu novogodišnju rasvetu i jelku

Srbija

22.11.2017. 12:26

Grad Beograd je raspisao tendere za dodatnu novogodišnju rasvetu – lančanice, kao i novogodišnju jelku visine 18 metara, sa dekoracijom.

Prestonica, naime, kupuje 3.200 lančanica za novogodišnju dekoraciju, a nabavka podrazumeva i montažu, priključenje na napon od 220 V, demontažu i skladištenje. Kako je navedeno u dokumentaciji, potražuju se svetleće vodonepropusne LED lančanice napravljene od gumiranog kabla u zelenoj boji sa ukupno 100 dioda toplo bele boje, mogućnošću međusobnog povezivanja i nastavljanja niza lančanica pomoću vodonepropusnih konektora.

Dužina svetleće LED lančanice je 10 metara, a predviđena je za ukrašavanje jelki, krošnji drveća, objekata, za izradu kupastih jelki, izradu svetlećih figura. Novogodišnja veštačka jelka trebalo bi da bude kupastog oblika, visine 18 m (+-5%). Konstrukcija jelke mora biti sastavljena od minimum 8 nivoa. Po celom obodu trebalo bi da bude ukrašena crvenim metalik PVC kuglama prečnika 150-180 mm, minimum 200 komada i plišanim ukrasnim mašnama crveno – zlatne boje dimenzija 600-700 mm, sa minimum 40 komada – precizirano je u dokumentaciji.

Rok za prijavu na tender za dodatnu količinu novogodišnje rasvete je 21. decembar, a za novogodišnju jelku 4. decembar.

Za više informacija o kupovini lančanica pogledajte ovaj LINK, dok se o tenderu za jelku možete dodatno informisati OVDE.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.