Svet

21.01.2014. 10:04

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Putin traži od centralne banke da snizi kamate

Svet

21.01.2014. 10:04

Predsednik Rusije Vladimir Putin preporučio je centralnoj banci da snizi kamatne stope na kredite u rubljama za preduzeća koja se bave proizvodnjom.

Putin je za to zatražio izveštaj 1. septembra 2014., navedeno je na listi naloga predsednika objavljenoj danas na sajtu Kremlja.

Pored toga, vladi je naloženo da zajedno sa Centralnom bankom preispita visinu kamatnih stopa na kredite odobrene za finansiranje budžetskih deficita subjekata Ruske Federacije. Do 1. aprila trebalo bi da bude predstavljen predlog za mehanizam stimulisanja smanjenje tih stopa. 

Odgovarajuće instrukcije šef države je dao i tokom sednice Državnog saveta i Komisije za praćenje dostizanja ciljnih pokazatelja razvoja zemlje, održane 23. decembra 2013. godine, preneli su ruski mediji.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Ja ne umem da čitam knjge u elektronskom obliku. Kako da markiram stranu, da savijem list, da podvučem bitno, da opružim kičmu, da isključim notofikacije da me ne ometaju dok čitam, da sačuvam retinu, šta da stavim na stolu pored jabuke i dignutih nogu i slikam za instragam uz #opuštanje, da upotrebim one silne markere za knjige što se vuku po fiokama, da ispunim poslednju policu sa knjigama, poklonim nekome….
    zajicvekoslav@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.