Svet

20.04.2014. 20:31

Index.hr

Autor: Nova Ekonomija

Milioner prodao stan za 42 miliona dolara

Svet

20.04.2014. 20:31

Američki milioner i filantrop Džon Striker prodao je svoj luksuzni stan u Njujorku za 42 miliona dolara.

Striker je 2002. godine za 12,8 miliona dolara kupio dva susedna stana, što je tada bila najskuplja prodaja stana u istoriji njujorškog Aper Vest Sajda. Striker je spojio stanove, pretvorivši ih u penthaus i sada dobro zaradio na prodaji.

Stan od 600 kvadrata nalazi se na vrhu čuvene zgrade Prasada koja je izgrađena od 1905. do 1907. godine. Ima 12 soba, od toga četiri spavaće sobe, dve dnevne sobe, kuhinju, četiri kupatila i biblioteku. 

Uz 600 kvadrata stana, anonimni kupac dobio je i 230 kvadrata spoljnog prostora koji uključuje dve terase. Kroz čitav stan proteže se 45 prozora pa će tako novi vlasnik u svakom delu stana imati predivan pogled na Central park i panoramu Njujorka.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Zdravo,
    To je informirati širu javnost da je gđa Tiny, renomirani privatni zajam zajmodavac je otvorio financijske mogućnosti za sve kojima je potrebna bilo kakve financijske pomoći. Da li vam je potrebna hitna kredit jasno svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Jeste li bili presavijen od strane banaka i drugih financijskih ustanova? Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše financijske probleme. Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2% na ljude, tvrtke i društva u jasnu i razumljivu uvjetima i odredbama. Ne zahtijeva kreditnu check, 100% zajamčeno. Kontaktirajte nas već danas i bit će vam drago što ste učinili, jer smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme povijest.

    Pošalji nam se na: (tinyloancompany@gmail.com) da se prijave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.