Srbija

14.07.2014. 23:01

Autor: Nova Ekonomija

Emisoft: Srbija jedna od najboljih zemalja u razvoju za investiranje

Srbija

14.07.2014. 23:01

Srbija je jedna od najboljih zemalja u razvoju za ulaganje, kaže se u saopštenju norveške konsultantske kompanije Emisoft.
„Zahvaljujući privilegovanoj geografskoj poziciji, odnosno tome što je u srcu Balkana, Srbija je prva destinacija za nove investicije“, navodi se u saopštenju norveške kompanije, specijalizovane za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti ekologije, klimatskih promena i društvene odgovornosti.
„Mi smo do danas ostvarili napredak i uspešno završili trogodišnji projekat sa našim partnerima u Srbiji“, saopštio je Emisoft, koji je 2005. godine prvi put kročio na srpsko tržište. 
Prema ocenama Emisofta, poslovno okruženje u Srbiji nastavlja da pokazuje veliki interes za saradnju sa evropskim kompanijama, što ide zajedno sa pripremama Srbije za pristupanje Evropskoj uniji. 
Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Tanjugu, politička atmosfera u Srbiji se pokazala kao veliki izazov, ali je ta kompanija ipak uspela da ostvari uspešne rezultate, i nada se da će i u buducnosti nastaviti da ima pozitivan dijalog sa srpskim partnerima, uz pojavu novih poslovnih mogućnosti.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.