Svet

27.08.2014. 12:26

B92

Autor: Nova Ekonomija

Amazon kupio kompaniju Twitch za 970 miliona dolara

Svet

27.08.2014. 12:26

Kompanija Amazon objavila je da je za 970 miliona dolara kupila Twitch, platformu za live streaming videoigara i e-sport događaja.
Twitch mesečno ima više od 55 miliona korisnika, a do jula ove godine imao je više od 15 milijardi minuta sadržaja. Korisnici na ovoj platformi dnevno provode više od 100 minuta. 
Novost o ovoj kupovini predstavlja veliko iznenađenje s obzirom da se u julu pisalo kako će Twitch za milijardu dolara kupiti Google. Ipak, ovaj dogovor zvaničnici nikada nisu potvrdili. 
Twitch su pre tri godine pokrenuli osnivači sličnog servisa Justin.tv, kao projekat koji će biti orijentisan isključivo na gejming scenu, a tokom godina je stekao veliku popularnost.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Slažem se sa autorom ovog jako teškog teksta, jer goru vladu i pohlepniju nismo imali od kada Srbija postoji, nekada kada sam ja bila u radnom odnosu, a sada sam penzioner, i borim se rame uz rame sa radnicima, jer ih razumem,,U moje vreme to nije bilo tako, nismo bili poniženi, niti robovi tudjih gazda.Naša zemlja je samo trgovala i izvozila, i time dopprinosila BDP svake fabrike, niko se nije bunio, jer nije imao zbog čega da se buni, a i policija je bila kao i sudstvo nezavisno od vlasti, svaki direktor ili bilo koji na položaju ako je nešto ukrao, išao je u policiju, na sud i u zatvor, a sada je drugačije, obrnuto.Radnik radi vlast krade, a radnik gladuje i ide po naredjenju vlasti u zatvor, ili mu oduzimaju privatni izvršitelji (plaćenička Vučićeva banda) sve čak i kuću ili stan, pa njega koji je bez posla sa porodicom i decom istera na ulicu, znam za jedan slučaj, čiju je kušu za dug od 5000 dinara kupio advokat za 10.000 evra, koje je dao izvršiteljim, a žena i dete na ulicu, i onda narode ako ste pali u depresiju to nas sve čeka, jer će Vučić pobeći iz Srbije pun para kao kralj, a vićete kao KURDI ili Cigani lutalice, diži se narode za svoja prava, i penzioneri kome su oteli vaš uštedjeni novac tokom 40g, rada.U kolone kao i 2000 g, neka se usere Vučić od straha, jer on je i tako veliki strašljivac <3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.