Svet

09.09.2014. 23:57

Pobjeda

Autor: Nova Ekonomija

Crna Gora postaje preskupa za turiste

Svet

09.09.2014. 23:57

Pouzdanu procenu toga koliki će biti prihodi od turizma u ovoj godini nemoguće je dati dok ne stignu zvanični podaci iz jula i avgusta, ali je sigurno da Crna Gora mora unaprediti cenovnu konkurentnost, jer postaje preskupa, ocenila je Centralna banka Crne Gore (CBCG).
Crna Gora postaje preskupa, ne samo u smeštaju već i u svim pratećim uslugama, rekli su u centralnoj banci za „Pobjedu“. 
„Svedoci smo da su visoke cene parkinga, plažnog mobilijara, pića… Moramo unaprediti cenovnu konkurentnost ukoliko želimo da ne izgubimo trku sa drugima. U protivnom, iz godine u godinu gubićemo turiste“, upozoravaju u CBCG. 
Visoke su cene parkinga, ležaljki i suncobrana, na nekim plažama i 20 evra. Visoke su i cene pića… navodi Centralna banka, uz napomenu da to dovodi do smanjenja interesovanja turista.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Premijer(ko) nastavila si da kopiraš svog mentora i predhodnika, lažete ko pravi lažovi. Sa vašim povećanjem penzija za 5%, realna prosečna penzija biće 23.452,70 din (nominalno 25002,88 din) u odnosu na 2014. realno niža za 1.527 dinara. Vaša milostinja ove i prošle godine sa po 5000 din, a oteli ste mi iznad 3000 evra, zadržite je za sebe id*oti, ti i ΛV. Umesto da sprečite kriminal i lopovluk u zemlji, vi aminujete ili saučestvujete, a pravite žrtve od penzionera (dobro ih reketirate) i oni sa svojim ćutanjem biće vinovni za propast zemlje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.