Svet

25.09.2014. 10:35

B92

Autor: Nova Ekonomija

BlackBerry predstavio neobični telefon Passport

Svet

25.09.2014. 10:35

BlackBerry je na tržište lansirao novi smartfon neobičnog oblika i još neobičnijeg imena – Passport.
Passport je fablet, telefon koji ima veliki ekran u obliku kvadrata i taktilnu tastaturu ukupnih dimenzija 128 x 90.3 x 9.3 mm, a lansiran je istovremeno u Torontu, Londonu i Dubaiju. 
Passport poseduje 1.440 x 1.440p 4.5-inčni HD displej sa 480 piksela po inču. Pod tastaturom se nalazi Qualcomm Snapdragon 800 quad-core čip, Adreno 330 GPU i 3GB RAM-a. 
Tu je još i 3.450mAh baterija koja se ne može zameniti kao i podrška za microSD. Kada su kamere u pitanju, korisnici na raspolaganju imaju zadnju kameru od 13MP i prednju od 2MP. 
Ovo lansiranje je obeležilo ulazak kanadske grupe u ono što će možda biti najkritičnija faza u njenom oporavku. 
BlackBerry je upravo okončao trogodišnji reorganizacioni program, ali sada je na njegovom izvršnom direktoru Džonu Čenu da pokaže da novi proizvodi i usluge kompanije mogu povećati promet i njegove rezultate uvesti u pozitivno.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Neće biti snega za Novogodišnju noć kažu meterolozi kriza i nestašica snega ali krize nema za Novogodisnju noć na trgovima ,najavljuju dva dana žurke ispred Skupštine sa sa mnogo iznenadjenja.Možda predsednik izadje u ponoć da odbrojava jer on svugde stigne!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.