Srbija

25.09.2014. 15:31

Poslovni dnevnik

Autor: Nova Ekonomija

Kostić se povlači iz vinarskog posla

Srbija

25.09.2014. 15:31

Vlasnik MK Grupe, Miodrag Kostić napušta vinarstvo i prodaje Podrum Erdevik na Fruškoj gori.
Kostić je inače ovih dana vrlo angažovan u privatizaciji vojvođanskih poljoprivrednih preduzeća, za čije vlasništvo se takmiči sa Petrom Matijevićem.
Ova vest iznenadila je hrvatsku javnost s obziorm da se još krajem avgusta pisalo da je Kostić zainteresovan za kupovinu hrvatske vinarije Plančić . Međutim, Poslovnom dnevniku iz MK Grupe nije potvrđeno interesovanje za poznatu hrvatsku vinariju. 
Još nije sasvim jasno zašto je Kostić odlučio da napusti tek započeti vinaski posao . Mediji navode da je razlog tome može biti i nedostatak sredstava s obziorm da Kostić planira kupovinu poljoprivrednih kompanija u Vojvodini u skloopu aktuelne privatizacije. 
Podsetimo, kako je novosadski Dnevnik preneo, glavna bitka oko preostalih vojvođanskih poljoprivrednih preduzeća vodiće se između Miodraga Kostića i Petra Matijevića. Njihove komapanije MK Grup i Industrija mesa Matijević poslale su pisma o namerama za kupovinu gotovo svim najatraktivnijih poljoprivrednih preduzeća u Vojvodini , koja poseduju vrednu imovinu , pre svega plodno zemljište.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Au, znači, učitelji i nastavnici su neradnici, jel tako premijerko? Ti si se valjda naučena rodila. Svaki dan mi je muka, kako potcenjujete obrazovane, bando…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.