2020

24.03.2020. 15:41

Raiffeisen Bank

Autor: Nova Ekonomija

Raiffeisen banka donirala novac za 10 respitatora

Foto: Raiffeisen Bank

2020

24.03.2020. 15:41

Raiffeisen banka je donirala novac  za nabavku 10 respiratora za bolnice u Srbiji koje leče naše građane, sapštila je banka. 

Kako se navodi, na ovaj način banka se priključuje akciji UNICEF-a, koja za cilj ima pružanje što hitnije pomoći zdravstvenom sistemu naše zemlje u toku pandemije virusa Covid-19. 

„Donacijom za kupovinu 10 respiratora, želimo da pružimo preko potrebnu pomoć zdravstvenom sistemu u ovom trenutku. Ovim se pridružujemo partnerima iz privatnog sektora jer su borba sa vremenom, solidarnost i humanost najbolji mogući način za očuvanje zdravlja i života što većeg broja naših građana“, izjavio je Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

U periodu kada je zdravstveni sistem Srbije sve opterećeniji, od izuzetnog su značaja akcije poput ove koju je organizovao UNICEF. Raiffeisen banka se stoga pridružila ovoj humanitarnoj kampanji, i donacijom ovih sredstava pomogla nabavku trenutno najpotrebnije medicinske opreme za pomoć obolelima od korona virusa. 

Raiffeisen banka a.d. Beograd je članica Raiffeisen Bank International-a, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, a sada svoje aktivnosti razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.