2020

27.04.2020. 13:53

Petrol

Autor: Nova Ekonomija

Kompanija Petrol donirala 5 miliona dinara za zdravstvo

Petrol Srbija je, kao društveno odgovorna kompanija, donirala 5 miliona dinara za nabavku opreme neophodne za suzbijanje epidemije koronavirusa. Korisnici donacije biće Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak i Republički fond za z...

Petrol

2020

27.04.2020. 13:53

Petrol Srbija je, kao društveno odgovorna kompanija, donirala 5 miliona dinara za nabavku opreme neophodne za suzbijanje epidemije koronavirusa. Korisnici donacije biće Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak i Republički fond za zdravstveno osiguranje. 

Na ovaj način kompanija će podržati napore za očuvanje života i zdravlja građana Srbije. 

„Tokom izazovnih vremena, naš zajednički cilj je da preuzmemo odgovornost i pokažemo solidarnost prema zajednici u kojoj živimo i radimo. Kroz ovu donaciju želimo da podržimo naše zdravstvene institucije i radnike, kao i da pokažemo poštovanje prema njihovim naporima. Zajedno ćemo izaći kao pobednici“, rekao je Uroš Bider, generalni direktor kompanije Petrol. 

Kompanija Petrol je, u skladu sa preporukama Vlade Srbije preduzela je sve neophodne mere kako bi zaštitila svoje radnike i sačuvala radna mesta. Pored toga, velika pažnja je usmerena na očuvanje zdravlja i zaštitu potrošača. 

Petrol Srbija je energetska kompanije koja u Republici Srbiji posluje preko kompanije Petrol d.o.o. Beograd  i kompanije Beogas d.o.o, a koje su deo kompanije Petrol d.d. Ljubljana, Slovenija. Na teritoriji Republike Srbije posluje od 2002. godine. Osnovna delatnost je trgovina naftom, naftnim derivatima i ostalom trgovačkom robom, kao i  izgradnja i održavanje gasovoda i distribucije gasa u skladu sa metodologijom Agencije za energetiku.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.