Srbija

01.12.2014. 10:35

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Većina aranžmana za praznike na Kopaoniku rasprodata

Srbija

01.12.2014. 10:35

Turistički aranžmani za novogodišnje praznike u hotelima Grand i Anđela na Kopaoniku su rasprodati dok je u Apartmanskom kompleksu Konaci ostalo malo mesta, kažu za Tanjug u pres službi kompanije MK Mountain Resort.
U hotelu Grand cena aranžmana od četiri, pet ili šest noći kretala se od 165 do 245 evra po noći. Cene aranžmana za doček Nove godine prodaju se po povoljnijoj ceni u preprodaji koja je traje do 1. decembra, sa dodatnim pogodnostima za decu uzrasta do 12 godina. 
Za one koji žele da izbegnu januarske gužve, tokom decembra u ponudi su paketi sa promotivnim cenama smeštaja i ski škole. Cene smeštaja ostale su na nivou prošlogodišnjih, kažu u kompaniji MK Mountain Resort i naglašavaju da za posetioce u ponudi imaju promotivne cene smeštaja i brojne akcije u određenim periodima boravka u toku zimske sezone. 
Ski sezona na Kopaoniku će simbolično početi petim po redu Ski Openingom koji će biti održan od 4. do 7. decembra u organizaciji MK Mountain Resort i uz podršku JP Skijališta Srbije. 
Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji sa oko 200 sunačnih dana i 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa oko 62 kilometra staza za alpsko i nordijsko skijanje kao i snoubord park koji je opremljen po najvišim standardima, sa stazom dužine 450 metara, pružaju užitak svim kategorijama skijača. 
Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97 odsto kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova. Kopaonik je poznat i po dobroj zabavi i bogatom noćnom životu što privlači mlađu populaciju, dok porodice sa decom mogu uživati u sadržajima snou parka. 
Za najmlađe i početnike, koji prave prve skijaške korake, obezbeđen je prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama. 
Na Skijalištu Kopaonik ukupna dužina staza za alpsko i nordijsko skijanje je 62 kilometra, snou bord park ima stazu dužine 450 metara, a skijaši mogu koristiti 21 plavu stazu, devet crvenih i šest crnih. 
Skijalište ima 24 ski žičare i ski liftova, uključujući i dečiji ski vrtić, ukupan kapacitet žičara je više od 32.000 skijaša na sat, najduža staza je Bela Reka od 3,5 kilometara, a dužina staze za noćno skijanje Malo jezero je 450 metara.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. zdravo
    Ovo je Obavijestiti javnost da smo kršćanska organizacija utemeljena da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti račune s dugim i kratkoročnim trajanjem po izboru s niskom kamatnom stopom na 2% godišnje za pojedince i tvrtke.please kontaktirajte nas danas putem e-maila: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Biblija kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim vas, ovo je za ozbiljno razmišljanje i Bog se boji ljudi Primajte naše iskrene pozdrave iz kršćanske organizacije, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.