Srbija

04.12.2014. 19:31

B92

Autor: Nova Ekonomija

NIS dodatno snizio cene goriva

Srbija

04.12.2014. 19:31

Naftna industrija Srbije dodatno je snizila cene derivata na svojim benzinskim stanicama, pa su dizel i benzin goriva, kao i auto-gas jeftiniji za po dva dinara.
U poređenju sa početkom novembra cene su na današnji dan znatno niže, i to motornih benzina (E BMB 95, E BMB 98) za ukupno 9,5 dinara, dok su dizel goriva (Evro dizel, Gasoil 0.1, Ultra D, Lož ulje Evro EL) i auto-gas pojeftinila za 5,5 dinara po litru.
Ovo je drugi put u poslednjih nedelju dana da je kompanija snizila cene na svojim benzinskim stanicama, a NIS je u mogućnosti da svoju cenovnu politiku prilagodi cenama nafte na svetskom tržištu, zahvaljujući relativno stabilnom kursu dinara prema dolaru, saopšteno je iz te kompanije.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Naravno da dominira kad nema drugog izbora..tek odnedavno je niski aerodrom aktuelan a mnogo nas koji bi leteli do nisa umesto beograd pa posle 4h autobusom do nisa…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.