Srbija

29.10.2020. 11:09

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Er Srbija obnavlja letove za Moskvu

Foto: Promo

Srbija

29.10.2020. 11:09

Er Srbija će 9. novembra ponovo uspostaviti vazdušnu vezu Beograd-Moskva, a planirano je da nacionalna avio-kompanija ka glavnom gradu Rusije saobraća dva puta nedeljno, ponedeljkom u 13:50 i petkom u 7:30 časova, navodi se u saopštenju. 

Poslednji let između srpske i ruske prestonice, pre privremene obustave avio-saobraćaja usled pandemije koronavirusa, obavljen je 18. marta.

Avio-karte za Moskvu putnicima su već dostupne na sajtu nacionalnog avio-prevoznika. 

„Raduje nas što vraćamo još jednu destinaciju u našu mrežu, omogućavajući direktnu povezanost Rusije i Beograda. Imajući u vidu da Rusija predstavlja veliko i značajno tržište, Moskva je veoma važna destinacija za naše putnike, za Srbiju, ali i ceo region,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.  

Za letove ponedeljkom, putnicima Er Srbije su do Moskve, preko Beograda, obezbeđene konekcije iz Amsterdama, Kopenhagena, Ljubljane, Osla, Pariza, Podgorice, Beča, Ciriha i Zagreba.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.