Srbija

13.02.2015. 10:18

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Aerodrom Nikola Tesla zapošljava nove radnike

Srbija

13.02.2015. 10:18

Vršilac dužnosti generalnog direktora aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević najavio je da će Aerodrom u maju otvoriti 100 do 150 novih radnih mesta.
Aerodrom će upošljavati radnike zbog povećanja avio-saobraćaja i proširenja kapaciteta, rekao je on.
Kako se navodi u saopštenju Aerodroma Nikola Tesla, Vlaisavljević je to najavio nakon potpisivanja novog Kolektivnog ugovora između predstavnika četiri sindikata Aerodroma s predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Dodaje se da je Vlaisavljević kazao da je 2014. godina bila rekordna i da je Aerodrom Nikola Tesla zabeležio povećanje broja putnika za 31 odsto u odnosu na 2013, kao i da se već u januaru 2015. beleži povećanje broja putnika za 14 odsto u odnosu na isti mesec 2014. godine. 
U saopštenju se ističe da je pomoćnik ministra zadužen za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić kazao da je novi Kolektivni ugovor na aerodromu nije mogao ranije da bude potpisan iz administrativnih razloga i naglasio da su pregovori o potpisivanju završeni i pre roka. 
„Potpisivanje Kolektivnog ugovora koji je povoljniji za zaposlene od prethodnog, dokazuje opredeljenost poslovodstva preduzeća i za društveno odgovorno poslovanje koje je u funkciji opšteg dobra“, navodi se u saopštenju.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Da je kojim slučajem Toma Diploma počeo da gradi plovni kanal Dunav-Morava-Vardar, već bi ga završio, pa bi autoput bio građen na tenane. Međuvremenu možda bi krenuli i vazduplohovi sa brzinom оd jedne svemirske godine, kako propagira Z. Babić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.