Srbija

13.02.2015. 15:37

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Nova promena na čelu Poreske uprave, ponovo kadar iz BIA

Srbija

13.02.2015. 15:37

Poreska uprava Srbije dobila je novog vršioca dužnosti direktora, što je peta promena šefa poreznika za poslednje dve godine.

Vlada Srbije imenovala je danas Draganu Marković za vršioca dužnosti direktora Poreske uprave Srbije, koja je do sada radila u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA).

Dosadašnji v.d. direktora Poreske uprave Marko Marinković biće zamenik direktora te službe. I on je pre dolaska u Poresku upravu, avgusta 2014. godine, bio zaposlen u BIA. 

Njegov prethodnik Aleksandar Miljković na čelu Poreske uprave bio je od juna do avgusta 2014, kada je dao ostavku. 

Pre Miljkovića Poresku upravu je od januara iste godine na mestu vršioca dužnosti vodila Ljiljana Kovačević, koja je potom ostala u Poreskoj upravi, kao pomoćnik direktora. 

Na čelnom mestu srpskog poreskog sistema do tada je bio Ivan Šimič, koji je za direktora Poreske uprave izabran 1. februara 2013. godine, a istu funkciju kao v.d. direktora je vršio od decembra 2012. godine.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Sto se tice odnosa plata u drzavnom i javnom sektoru, dosta vise s tim…dajte uporednu obrazovnu strukturu sa prikazom iznosa plata. Garantujem da su vece plate u privatnom sektoru.
    No ne treba zaboraviti da u drzavnoj sluzbi rade sudije, lekari, nastavno osoblje, ali i policajci, radnici elektroprivrede, a da su tajkunske privatne gazde dokazane cicije…osim za krupan menadzmemt koji ima plate kakve se u dravnoj sluzbi ne mogu ni zamisliti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.