Svet

24.03.2015. 19:20

Gizmodo, The Verge

Autor: Nova Ekonomija

Novi HTC-ov model telefona na udaru kritike u Americi

Svet

24.03.2015. 19:20

Novi i značajan smartfon tajvanske kompanije HTC, model One M9 koji bi trebalo da konkuriše Samsungovom Galaxyju S6 i novom iPhoneu, nije zadovoljio prvi utisak kritičara.
Pre četiri godine prilikom držanja više od 10 odsto tržišta, HTC je lansirao više od 20 modela smartfona, od Wildfirea S do Rezounda, a u poslednje vreme iznedrio je tek nekoliko noviteta. U SAD-u HTC se fokusira isključivo na linije One i Desire. 
Od M9 se puno očekuje. Pored toga što se u ruci ponaša izuzetno dobro poredeći ga sa modelom M8, on poseduje bolje kamere, bolji ekran i čitav niz zanimljivih dodataka. Ipak, prvi američki komentari u magazinima i recenzijama ne odišu dobrom prolazu na tamošnjem tržištu. 
The Verge piše kako M9 ne donosi ništa novo i da je sve zapravo kopija već postojećih uređaja. BGR smatra kako je novi M9 zapravo lako pomešati sa prethodnicima, a Engadget piše kako je novi HTC samo ušminkani koncept modela One koji ne donosi ništa novo. 
„To je smartfon ‘za pokazati’, poput modnog dodatka. Metalni deo je kao nakit. Iako je ovaj uređaj lep, zasigurno nije nov i drugačiji“, piše Guzmodo. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Notorna laž,supruga i ja bili u 12 banaka 2008 aprila meseca ,NIJEDNA nas nije upozorila koji je stepen rizika.Naprotiv,pričane su nam bajke o korisnosti uzimanja kredita u CHF.Nismo neobrazivani ali u bankarski sistem nismo upućeni i mislili smo da sve što je rečeno odgovara istini.Da smo znali da ćemo stići do ovde snimali bismo svaki razgovor sa bankarima pa bismo danas imali dokumentovano da nas niko nije upozorio .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.