Srbija

31.05.2021. 14:40

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Od ponoći vakcinisani mogu da se prijave za 3.000 dinara

Građani koji su do danas, 31. maja, primili makar jednu dozu vakcine će od ponoći da se prijave za 3.000 dinara preko sajta pmi.trezor.gov.rs.Za prijavu će biti potrebno da se upiše matični broj, broj važeće lične karte i da se oda...

Foto: Pixabay/pprasantasahooo

Srbija

31.05.2021. 14:40

Građani koji su do danas, 31. maja, primili makar jednu dozu vakcine ili oni koji se do ponoći prijave za vakcinisanje i prvu dozu dobiju u narednih nedelju dana moći će večeras od ponoći da se prijave za 3.000 dinara preko sajta pmi.trezor.gov.rs.

Za prijavu će biti potrebno da se upiše matični broj, broj važeće lične karte i da se odabere banka u kojoj želite da primite uplatu, objasnio je ministar finansija Siniša Mali.

Napomenuo je da se za ovu meru podrške vakcinisanim građanima penzioneri ne prijavljuju, dok za lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija prijavu podnosi Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

Digitalni zeleni sertifikat dobiće i nevakcinisani koji su preležali kovid

On je najavio i da će od petka, 4. juna, početi sa radom kontakt centar za prijavu telefonom, a broj će biti objavljen pred početak njegovog rada.

Prijava za 3.000 dinara podrške imunizovanim građanima biće moguća do 15. juna, dok će isplate biti realizovane odmah po završetku prijave.

Dopunjeno 31.5. u 16:20 u skladu sa novim odlukama Kriznog štaba.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.