Srbija

25.06.2021. 16:07

Saopštenje

Autor: Nova Ekonomija

Er Srbija ponovo leti do Pule

Er Srbija je najavila će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule. To će biti njena treća destinacija na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.Planirano je da se letovi ka popularnom ...

Foto: Pixabay

Srbija

25.06.2021. 16:07

Er Srbija je najavila će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule. To će biti njena treća destinacija na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.

Planirano je da se letovi ka popularnom letovalištu u Istri obavljaju tokom letnje sezone, do 12. septembra, dva puta nedeljno četvrtkom i nedeljom, a avio-karte su već u prodaji.

„Naši putnici lako mogu stići iz Pule do obližnjih atraktivnih letovališta, što im dodatno proširuje mogućnosti prilikom planiranja i organizacije odmora“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.

Red letenja na ovoj ruti kako se navodi kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim destinacijama iz mreže srpske nacionalne avio-kompanije.

Srpska nacionalna avio-kompanija je od 2008. godine saobraćala do Pule tokom svake letnje sezone, osim 2020. kada letovi nisu realizovani zbog pandemije korona virusa.

Građani Srbije mogu da uđu u Hrvatsku sa svim primljenim vakcinama protiv Covida 19. Potrebno je da je od primanja druge doze vakcine prošlo najmanje dve nedelje.

U Hrvatski se može i sa negativnim PCR, kao i negativnim antigenskim testom, koji nisu stariji od 72 sata.

Er Srbija priprema više od 800 čarter letova tokom letnje sezone

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.