Srbija

13.07.2021. 10:31

Indikator.ba

Autor: Nova Ekonomija

Vladimir Lučić predsednik Upravnog odbora Telekoma Srpske

Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić imenovan je za predsednika Upravnog odbora Telekoma Srpske, piše Indikator.ba.Lučić je u Upravni odbor Telekoma Srpske ušao odlukom akcionara na Skupštini društva o...

Foto: Telekom Srbija

Srbija

13.07.2021. 10:31

Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić imenovan je za predsednika Upravnog odbora Telekoma Srpske, piše Indikator.ba.

Lučić je u Upravni odbor Telekoma Srpske ušao odlukom akcionara na Skupštini društva održanoj 21. juna. Lučić je na toj poziciji nasledio bivšeg generalnog direktora Telekoma Srbije Predraga Ćulibrka. 

Komisija za hartije od vrednosti Republike Srpske je juče, 12. jula,  registrovala ove promene u Upravnom odboru banjalučkog društva. Upravni odbor Telekoma Srpske čine i Draško Marković, Danijela Maletić, Dejan Carević, Branko Malović, Slavko Mitrović i Nenad Tomović.

Direktor kompanije, koja je u većinskom (65 odsto) vlasništvu Telekoma Srbije, odranije je Marko Lopičić.

Rotacije koje su se dogodile u grupaciji usledile su nakon što je decembra 2020. godine Vladimir Lučić imenovan za generalnog direktora Telekoma Srbije.

Osim u BiH, dogodile su se i prmoene na vrhu u Mtelu u Crnoj Gori gde je Vladimira Lučića na mestu izvršnog direktora nedavno zamenila Tatjana Mandić.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.