Srbija

06.05.2015. 15:40

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Hipo banka: Besplatno putno osiguranje za korisnike Visa Gold kartice

Srbija

06.05.2015. 15:40

Korisnici Hypo VISA Gold kartice mogu da koriste niz pogodnosti, a jedna od njih je da mogu da dobiju besplatno UNIQA putno osiguranje uz pokriće od 30.000 evra u trajanju od 90 u periodu od 12 meseci, saopštila je ta banka.

Polisa putnog osiguranja važi i za njihove članove najuže porodice kada putuju zajedno.

Klijenti banke koji imaju Galaxy tekući račun ne plaćaju održavanje VISA Gold kartice, a za one koji preporuče prijatelju ovu karticu, banka je pripremila zlatni poklon vaučer u vrednosti od 3.000 dinara, navedeno je u saopštenju.
„Hypo VISA Gold kartica spada u kategoriju premium proizvoda naše banke, a korisnicima su na raspolaganju brojne pogodnosti prilikom upotrebe u zemlji i na putovanjima. Za naše klijente koji i svoje prijatelje budu uverili u prednosti korišćenja ove kartice pripremili smo zlatne vaučere u visini od 3.000 dinara, a akcija će trajati do kraja jula meseca“, ističe Ivana Petrović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe Adria banke.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.