Srbija

29.09.2021. 14:05

Biznis i Finansije

Autor: Nova Ekonomija

Zatvara se Topčider, od sutra svi vozovi kreću iz Prokopa

Železnička stanica Topčider od 1. oktobra 2021. godine prestaje da radi. Polasci i dolasci vozova za prevoz putnika u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju iz stanice Topčider, izmeštaju se u stanicu Beograd Centar (Prokop), saop&...

Pixabay

Srbija

29.09.2021. 14:05

Železnička stanica Topčider od 1. oktobra 2021. godine prestaje da radi. Polasci i dolasci vozova za prevoz putnika u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju iz stanice Topčider, izmeštaju se u stanicu Beograd Centar (Prokop), saopštilo je preduzeće „Srbija voz“, prenosi BIF.

Međunarodni večernji voz koji saobraća na relaciji Topčider-Bar-Topčider, polaziće iz Beograd Centra u 21.10.

Večernji voz koji iz Bara polazi u 19.00 dolaziće u Beograd Centar u 6.15. Od 30. septembra  više neće biti kola za prevoz praćenih automobila u okviru međunarodnog voza „Lovćen“.

„Vozovi iz unutrašnjeg saobraćaja koji saobraćaju na relaciji Niš-Topčider-Niš, takođe će saobraćati do i od stanice Beograd Centar. Voz koji iz Niša polazi u 3.10, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 8.22 časova, a voz iz Beograd Centra za Niš polaziće u 15.12 minuta“, navodi „Srbija voz“.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.