Srbija

28.10.2021. 10:44

Nevena Petaković

Autor: Nova Ekonomija

Šabac ulaže 280 miliona u izgradnju kompleksa bazena

Gradska uprava Šapca raspisala je tender za izgradnju kompleksa bazena procenjene vrednosti 280 miliona dinara.Izgradnja bazena se sprovodiće se po sistemu "ključ u ruke" . Predmet javne nabavke je dogradnja kompleksa postojeći...

Pixabay

Srbija

28.10.2021. 10:44

Gradska uprava Šapca raspisala je tender za izgradnju kompleksa bazena procenjene vrednosti 280 miliona dinara.

Izgradnja bazena se sprovodiće se po sistemu „ključ u ruke“ . 

Predmet javne nabavke je dogradnja kompleksa postojećih bazena izgradnjom tri bazena na otvorenom. U planu je gradnja olimpijskog bazen, malog bazena i bebi bazena. 

Naručilac navodi da je na kompleksu već izgrađen zatvoreni bazen (sa manjim i većim bazenom), administrativni deo, spa centar, svlačionice, teretana, kafe. 

Sastavni deo budućeg kompleksa obuhvatiće postojeći objekat zatvorenih bazena i prostor na kojem su predviđeni objekti otvorenih bazena sa pripadajućim sadržajima.

Kako će izgledati akva park u Niškoj banji?

Posao za izabranog ponuđača je da izradi projektno-tehničku dokumentaciju, ishoduje potrebne dozvole i saglasnosti za izgradnju, izgradi nedostajuće objekate kompleksa, pusti ih u rad,  pribavi upotrebne dozvole, izradi uputstava za rad i održi obuku za osoblje naručioca.

Pored tri bazena, gradiće se tribina sa 850 sedećih mesta i prostorom ispod koji če biti namenjen za svlačionice za ekipe, pomoćnu prostoriju, ostavu za rekvizite, prostorije za zaposlene, sanitarne čvorove, tuševe. 

Na otvorenom je potrebno izgraditi plato sa prostorom za čekiranje karti i sanitarnim propusnikom, spoljne sanitarne čvorove, tuševe na otvorenom, kao i nadstrešnicu.

Kao deo parternog uređenja predviđena je izgradnja pristupne saobraćajnice, prostora za parkiranje automobila, pristupnih staza, platoa, prostoa plaže oko bazena, travnate zelene površine.  

Beograd nabavlja solarne panele za zagrevanje vode na bazenima

Budući kompleks treba da poseduje mogućnost organizacije najviših mogućih sportskih takmičenja pod organizacijom LEN-a i FINA-a sa mogućnošću postavljanja montažnih tribina do 4000 mesta, navodi se u dokumentaciji. 

U dokumentaciji su propisani uslovi za dobijanje posla, a jedan od njih je da je privredni subjekat u prethodne tri finansijske godine ostvario minimalni prihod od 560 miliona dinara.

Rok za podnošenje ponuda je 23. novembar.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.