Svet

04.06.2015. 14:32

Beta

Autor: Nova Ekonomija

IKEA počinje da isporučuje proizvode na kućnu adresu

Svet

04.06.2015. 14:32

Najveći svetski proizvođač nameštaja i opreme za stambeni prostor IKEA proširiće onlajn prodaju sa kućnom isporukom u svim zemljama gde su njeni proizvodi.
Većina nacionalnih internet sajtova švedske kompanije za sada je davala samo podatke o trenutnom stanju zaliha u prodavnicama a klijenti su bili prinuđeni na kupovinu na isključivo prodajnim mestima.
U zemljama u kojima je bila moguća onlajn kupovina, kao što su Švedska, Francuska ili Kanada, kućna isporuka nije bila moguća, prenosi kanadski Pres. 
„Uvešćemo za nekoliko godina onlajn prodaju na svim tržištima na koima smo prisutni kako bismo pooljšali ponudu i približili se modernim kupcima“, navodi se u saopštenju. 
Ikea je tokom fiskalne 2013-14. godine, završene krajem prošlog avgusta, ostvarila prihod od 29,3 milijardi evra a neto profit od 3,3 milijarde.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Ako je firma profitabilna i prodaje se za pola godisnjeg profita tu nesto nije cisto evo je cu da je kupim za ceo god. profit

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.