Svet

01.07.2015. 23:19

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Mobilni operateri u Grčkoj usluge pružaju besplatno do 7. jula

Svet

01.07.2015. 23:19

Sva četiri provajdera mobilne telefonije i interneta u Grčkoj su svim svojim korisnicima dala besplatne usluge telefonije i interneta.
Mobilni operateri su vreme za razgovore, besplatne SMS-poruke i besplatnu internet-vezu omogućili do utorka 7. jula.
Dva dana ranije, u nedelju 5. jula, u Grčkoj se održava referendum o sporazumu države s poveriocima, o čemu se vodi danonoćna opšta i masovna javna debata – i na ulicama, i na interentu, i u medijima. 
Dva operatera mobilne telefonije su danas saopštila da od juče ne naplaćuju usluge i daju korisnicima po dodatnih 300 minuta razgovora i 300 SMS-poruka i po 300 ΜΒ interneta, preneo je atinski Radio Skai. 
Ta povlastica je za neke od korisnika dopunjena sa još po 300 minuta razgovora i u zemlji i inostranstvu. 
Treći provajder poklanja 400 minuta razgovora u zemlji i inostranstvu i 400 ΜΒ interneta, a još 400 ΜΒ daje korisnicima jedne skuplje vrste ugovora. 
Četvrti provajder svim svojim korisnicima besplatno daje čak 1.500 minuta razgovora u zemlji i inostranstvu, i 1.500 ΜΒ interneta.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Studio B i nije to za šta se predstavlja. To je glasilo vladajuće stranke i zbog toga treba da izgubi licencu, ne samo zato što nije ispunio tamo neke uslove. Sa zadovoljstvom očekujem ovu odluku sa željom da se sprovede u što karćem roku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.