Srbija

15.07.2015. 19:01

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Raiffeisen drugu godinu uzastopno najbolja banka u Srbiji

Srbija

15.07.2015. 19:01

Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik nagrade Najbolja banka u Srbiji, koju dodeljuje finansijski magazin Euromoney u okviru svog godišnjeg izbora Nagrade za izvrsnost.
Banka je ovo priznanje uglednog magazina osvojila drugu godinu zaredom. 
„Ovo je treće priznanje uglednih finansijskih magazina za izuzetne rezultate ostvarene u 2014. godini. Ponosni smo što je naš uspeh prepoznat ne samo od domaće, već i od međunarodne stručne javnosti. Ono predstavlja potvrdu kvaliteta naše strategije, ali i podstrek da u narednom periodu nastavimo da nižemo poslovne uspehe”, izjavio je tim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke u Beogradu.
Euromoney je jedan od vodećih mesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. 
Nagradama za izvrsnost, koje dodeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.
Pre ovog priznanja, Raiffeisen banka je za odlične rezultate ostvarene u 2014. godini. dobila nagradu „Banka godine u Srbiji“ od strane časopisa The Banker, kao i Najbolja banka u Srbiji koju dodeljuje ugledni finansijski magazin Global Finance.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Ovo je slična korist kao od inostrane vojske. Dobije džabe zemlju za kasarnu i uzme harač ali zaposli stotinjak lokalnih kuvara i čistača

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.