Svet

09.09.2015. 13:00

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Otpustili stjuardesu jer je odbila da služi alkohol

Svet

09.09.2015. 13:00

Jedna stjuardesa muslimanske veroispovesti,koja je zaposlena u američkoj kompaniji Ekspres džet, izjavila je da je suspendovana jer je odbila da poslužuje alkoholna pića.
Čari Stenli (40) prošle nedelje je podnela tužbu zbog diskriminacije Komisiji za ravnopravnost zaposlenih u Detroitu. Njena advokatica Lena Masri saopštila je da je avio-kompanija najpre prihvatila njena uverenja, rekavši joj da druga stjuardesa može da poslužuje alkoholna pića, preneo je AP. 
Masrijeva je dodala da je prošlog meseca Stenlijeva suspendovana na 12 meseci, pošto se druga stjuardesa žalila. Ona je ovu žalbu nazvala islamofobičnom, jer je u njoj navedeno da je Stenli eva imala knjigu „na stranom jeziku“ i da je na glavi nosila maramu. 
Kompanija Ekspres džet je izdala saopštenje da ta kompanija poštuje različitosti, ali da ne može da komentariše lična pitanja.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Za sad se ovo sa vodom koja je trebala da se podeli siromasnom narodu Zrenjanina cutalo sto znaci da je voda ukradena od strane gradonacelnika i njegovih pomagaca gde je zakon gde je pravda sa ovom vlascu cecela Srbija propasti jer se lopovi brane medjusobno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.