Srbija

14.03.2022. 10:28

Netokracija

Autor: Nova Ekonomija

Quantox Technology preuzeo novosadski Crowded Room Studio

Kompanija Quantox kupila je novosadski Crowded Room Studio (CRS) i tako obezbedila ekipu sa iskustvom u razvoju digitalnih proizvoda, ali i poznavanjem rada u startap okruženju.CRS je nastao 2014. godine i tim je od tada bio fokusiran na kreiran...

Printskrin

Srbija

14.03.2022. 10:28

Kompanija Quantox kupila je novosadski Crowded Room Studio (CRS) i tako obezbedila ekipu sa iskustvom u razvoju digitalnih proizvoda, ali i poznavanjem rada u startap okruženju.

CRS je nastao 2014. godine i tim je od tada bio fokusiran na kreiranje mobilnih aplikacija, od rešenja za edukaciju i društvenih mreža, pa sve do video igara koje su razvijali za klijente iz SAD, Australije, Holandije, Italije, Nemačke i Kuvajta. 

„Pripajanje velikoj internacionalnoj kompaniji kao što je Quantox je pre svega jedna velika prilika za sve nas u CRS-u da radimo na većim i kompleksnijim projektima, sa klijentima koji imaju značajno učešće na svetskom tržištu, te samim tim dalji razvoj znanja zaposlenih. Na ovaj način, naši zaposleni dobijaju otvarena vrata za saradnju sa najvećim svetskim kompanijama“, izjavio je za Netokraciju direktor kompanije Crowded Room Studio Bojan Trobok.

Filip Karaičić, glavni izvršni direktor kompanije Quantox Technology, na novo pojačanje gleda kao na nastavak planova i strategije koja obuhvata razvoj ovog segmenta u kompaniji i priključenje globalnom startap ekosistemu.

„Od primarne eskpertize u razvoju mobilnih aplikacija i web platformi do startap znanja i iskustva, nove kolege i energija će sigurno pružiti snažno pojačanje za naš tim u oblastima u kojima želimo da dalje napredujemo u budućnosti“, dodaje on.

Quantox Technology završila je 2021. godinu akvizicijom mobile dev studija Bstorm, a u pripremi su nove akvizicije i širenje dev centara na tržišta Zapadne Evrope

Quantox Technology nastao je u Čačku 2006. godine i ističe se po pitanju decentralizacije odnosno širenja po manjim gradovima u Srbiji. 

Kompanija danas broji više od 550 stručnjaka koji rade u 13 razvojnih centara u čak sedam zemalja. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.