Vesti iz zemlje

18.03.2022. 10:04

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Informacije o krizi u Ukrajini na novom servisu PKS-a

Pixabay

Pokrenut je novi servis predstavništava Privredne komore Srbije (PKS) u Evropi i svetu gde se objavljuju najaktuelnije informacije o uticaju krize u Ukraniji na tržišta Austrije, Nemačke, Kine, Izraela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Nemačke, Ruske Federacije, Kine, Slovenije, Belgije i zemalja regiona.

PKS je pokrenula servis, kako bi srpski privrednici, u uslovima poslovanja uzrokovanim krizom u Ukrajini, imali pravovremene informacije o najaktuelnijim kretanjima na tržištu Austrije, Nemačke, Kine, Izraela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Nemačke, Ruske Federacije, Kine, Slovenije, Belgije i zemalja regiona, kao i o novim poslovnim mogućnostima za izvoz i nova partnerstva, piše u objavi na sajtu Privredne komore.

Rusija otvorila linije za prijavu hitnih problema u međunarodnom kargo transportu

Predstavništva PKS će na osnovu relevantnih poslovnih pokazatelja priređivati nedeljni specijalizovani info servis sa pregledom aktuelnih kretanja na tržištima zemalja, preporukama i smernicama za poslovanje srpske  izvozne privrede i lakše prevazilaženje izazova u novonastaloj situaciji.

Teret sive ekonomije na leđima građana i privrede

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.