Svet

03.11.2015. 13:09

news.com.au

Autor: Nova Ekonomija

Džejms Bond ne želi da nosi Sony i Samsung smartfone u filmu

Svet

03.11.2015. 13:09

Džejms Bond filmovi su idealni za plasman raznih proizvoda, ali ponekad cena nije vredna potencijalne štete koju neki uređaji mogu da izazovu.

Nakon promocije Heinekena u filmu „Skyfall” koja je коštala 45 miliona dolara, Bond franšiza je rešila da u najnovijem delu smanji promociju proizvoda. 

To uključuje i činjenicu da Bondu nisu dali smartphone i odbili su ponude Sonyja i Samsunga. 

Samsung je ponudio ugovor na osnovu kog bi Bond dobio 5 miliona dolara, ali ukupna isplata bi dostigla iznos od 50 miliona dolara ukoliko se glavni glumac u filmu pojavi sa njihovim telefonom. Međutim, ponudu su odbili i glumac Danijel Krejg i režiser Sem Mendez jer su smatrali da su ti telefoni previše zastareli za Bonda. 

Uspeh filma „Skyfall“ iz 2012. godine, zacementirao je pozicije ovog filmskog dua u Bond franšizi i zbog toga su dobili mogućnost donošenja važnih odluka za film. 

Sony je snimio reklamu za telefon Xperia Z5 u stilu radnje filma Džejms Bond u kome je glavnu ulogu imala Manipeni, ali sam uređaj se nije našao u filmu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.