Srbija

29.04.2022. 09:37

Eurobank i Direktna Banka

Autor: Nova Ekonomija

Brzo i jednostavno plaćanje uz EUROPOS Eurobank Direktne

Eurobank i Direktna Banka

Srbija

29.04.2022. 09:37

 Mali preduzetnici često stavljaju digitalizaciju usluga visoko na listu svojih prioriteta, kako bi unapredili svoje poslovanje i došli do što većeg broja korisnika. Bez obzira na to o kom je biznisu reč, modernizacija je od izuzetnog značaja za njegovo unapređenje.

Kako bi se prodaja izvršila brzo i jednostavno, trebalo bi da je funkcionisanje svih segmenata posla unapred dobro razrađeno i jasno, uključujući i naplatu proizvoda i usluga. Često se, ipak, dešava da mali preduzetnici nemaju POS terminal, što komplikuje proces plaćanja. Srećom, sada možete da izbegnete ovakve neprijatnosti, instaliranjem EUROPOS aplikacije Eurobank Direktne na svom mobilnom uređaju.

EUROPOS omogućava korisnicima plaćanje bez gotovine i platne kartice u roku od svega nekoliko sekundi, bez obzira na to koliki je iznos računa, čak i ako nemate POS terminal. Proces naplate je veoma jednostavan: nakon što korisnici svojim mobilnim uređajem skeniraju IPS QR kod Narodne banke Srbije koji generiše trgovac (pravno lice ili preduzetnik), zadužuje se račun platioca i odobrava račun primaoca, i to uz nižu proviziju za pružaoca usluge, nego kod transakcija izvršenih platnom karticom. 

Delimičan i potpuni povraćaj sredstava se trenutno izvršava isto kao i kod instant transakcija, a aplikacija takođe pruža mogućnost dodavanja i brisanja prodajnih mesta, kao i pregled detalja izvršenih transakcija. Uz to, aplikaciju je moguće stilski personalizovati. Svakako, najveća pogodnost za preduzetnike jeste upravo ta, što više neće biti problema sa mušterijama koje su navikle da plaćaju platnom karticom.

Da biste ostvarili pravo na korišćenje ove aplikacije, potrebno je da vi kao preduzetnik ili pravno lice budete klijent Eurobank Direktne i da u najbližoj ekspozituri podnesete zahtev za aktiviranje aplikacije. Sve što je potrebno da klijent ima, jeste aktivna aplikacija mobilnog bankarstva bilo koje banke u Republici Srbiji.

EUROPOS aplikacija Eurobank Direktne je odlična opcija za sve one koji žele da naplate svoju robu ili usluge bezgotovinski na brz i jednostavan način, što postaje standard širom sveta. EUROPOS alikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice poptupno besplatno a dodatne informacije možete dobiti na linku Eurobank Direktne ili putem maila digitalnabanka@eurobank-direktna.rs.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.