Srbija

04.05.2022. 14:10

Južne vesti, eKapija

Autor: Nova Ekonomija

Letnja škola preduzetništva na Ohridu

Foto: Pixabay

Srbija

04.05.2022. 14:10

Za besplatnu Letnju školu preduzetništva, koja će biti održana od 5. do 10. juna na Ohridu, mogu da se prijave mladi iz Srbije, Severne Makedonije i Albanije, starosti od 18 do 29 godina, prenosi eKapija.  

Pored edukacije učenici će imati i praktične zadatke, a najbolja tri poslovna plana biće nagrađena sa po 1.000 evra.

Na petodnevnom programu obuke za preduzetništvo, devetoro odabranih biće u prilici da slušaju i uče o marketingu, istraživanju tržišta, razvoju novih proizvoda i usluga, kao i o pravnim aspektima poslovanja.

Tokom ovog programa učesnici će raditi na svojim poslovnim idejama i razvijati ih uz konkretne savete trenera, a troje najuspešnijih, kako navode organizatori, dobiće novčanu podršku od 1.000 evra za registraciju i pokretanje novih preduzeća, prenosi eKapija. 

PRIJAVA ZA MENTORING PREDUZEĆA DO 10. MAJA

Prijave za učešće u Letnjoj školi preduzetništva šalju se onlajn popunjavanjem formulara najkasnije do 12. maja, a kao još jedan od uslova je da kandidati odlično govore engleski jezik.

Projekat organizuju AGORA – Centar za promociju građanskih vrednosti iz Skoplja, Metropolitan inkubator iz Tirane i Deli prostor iz Niša u okviru projekta „Skok do uspeha“, podržanog od strane Fonda za zapadni Balkan i sufinansiranog od strane Evropske unije. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.