Svet

11.11.2015. 15:10

Benchmark

Autor: Nova Ekonomija

U Googleu razmatraju razvoj sopstvenog telefona

Svet

11.11.2015. 15:10

Najnovije nezvanične informacije pokazuju da Google razmatra mogućnost dizajniranja sopstvenih čipova za Android uređaje.
Glasina nije išla dalje kako bi se otkrilo da li Google želi da obezbedi čipove proizvođačima Android uređaja ili da ih koristi u sopstvenim mobilnim uređajima. Najnoviji izveštaj nam govori da se u Googleu vode razgovori da li da izrade sopstveni telefon. 
Novu informaciju je objavio The Information, a to je isti izvor koji je izvestio da Google radi na svojim čipovima. Izveštaj tvrdi da Google ozbiljno razmatra izradu sopstvenog telefona kao i da se vode interni razgovori u kompaniji na tu temu. 
Nažalost, to je sve što se u ovom trenutku zna i o čemu govori izveštaj. Još ranije se moglo čuti o Google-ovom Pixel telefonu, a ideja je sada izgleda sve bliža realizaciji, iako i dalje postoji veliki broj prepreka koje Google treba da reši.  Google razmatra mogućnost dizajniranja sopstvenih čipova za Android uređaje.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Razumem ja brzinu. Samo mi nije jasno kako će brzina popraviti LOŠ proizvod? Znam da oni samo isporučuju ali je kvalitet proizvoda skoro pa nikakav. Bili bi face da isporučuju samo kvalitetne proizvode.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.