Svet

09.12.2015. 23:10

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Rusija nastavlja da isporučuje ugalj Ukrajini

Svet

09.12.2015. 23:10

Rusija treba da obnovi isporuke uglja Ukrajini, pošto je Kijev nastavio da snabdeva Krim električnom energijom, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.
„U suštini, više nam ne treba električna energija iz Ukrajine. Međutim, imajući u vidu činjenicu da su obnovili snabdevanje, daćemo im zauzvrat ugalj“, izjavio je Putin na sednici ruske vlade, a prenosi britanska agencija Rojters.
Putin je, takođe, naložio ruskom ministarstvu finansija da izvede Ukrajinu pred sud zbog neizmirivanja duga prema Moskvi po osnovu evroobveznica, javlja ruska novinska agencija Tas. 
„Podnesite, onda, tužbu“, rekao je Putin ruskom ministru finansija Antonu Siluanovu i naveo da mu se odbijanje SAD i EU da garantuju za vraćanje ukrajinskog duga čini „čudnim“.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Kina meteorskom brzinom napredovala ali ima vrlo slabe pravne i kulturne norme a kinezi generalno su izuzetni rasisti infiltriraju se u drustva i polako preuzimaju gde sta mogu prave svoja naselja koja etnicki ciste od drugih nacija oni se ne uklapaku u nove nacije nego teraju po svome. Pri tome preziru belacku kulturu kao inferiornu jedino sto postuju je novac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.