Svet

24.12.2015. 22:45

Benchmark

Autor: Nova Ekonomija

Microsoft: Ne teramo korisnike da instaliraju Windows 10

Svet

24.12.2015. 22:45

Microsoft ohrabruje sve da instaliraju Windows 10 što je pre moguće, posebno zato što je novi operativni sistem dostupan kao besplatna nadogradnja za sve vlasnike Windows 7 i 8.1 licenci.
Međutim, u poslednje vreme kompanija je postala agresivnija sa porukama korisnicima da instaliraju Windows 10. 
Postoje korisnici koji tvrde da su njihovi računari odjednom dobili nadogradnju na Windows 10, dok drugi počinju da dobijaju uputstva da instaliraju novi operativni sistem bez da im se da „ne“ kao opcija. 
„Nadogradi sada“ ili „nadogradi večeras“ su dve opcije koje su na raspolaganju tim korisnicima, pa nije iznenađenje što je Microsoft dobio puno kritika za agresivnu politiku nadogradnje na Windows 10. 
Međutim, u saopštenju kompanija poručuje da ne tera nikog da instalira Windows 10, kao i da nema plan da pravi takvu stvar u skorije vreme, jer je filozofija kompanije da puste korisnike da rade ono što žele. 
Međutim, uprkos ovakvom saopštenju Microosfta, Get Windows 10 aplikacija dostupna na Windows 7 i 8.1 računarima još uvek dobija „poboljšanja“ sa različitim zahtevima koje korisnicima čine težim odbijanje instalacije.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Hitno usvojiti zakon da se mladima izdvoji drzavno zemljiste u zakup do penzije.Odlaskom u penziju imanje ostaje u porodici ako hoce da se bave poljoprivredom,ako ne tada drzava otkupljuje imanje i isto daje drugom mladom zainteresovanom uz otplatu do penzije.To je zakon iz Danske

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.