Srbija

17.02.2016. 15:13

B 92

Autor: Nova Ekonomija

‘Efektiva’ Vučiću: Rok je istekao, nema odgovora

Srbija

17.02.2016. 15:13

Udruženje Efektiva radikalizovalo je borbu za prava oštećenih klijenata zaduženih u švajcarcima, nakon što premijer Srbije nije odgovorio na njihovo pismo.

„Nakon upućenog otvorenog pisma premijeru Srbije Aleksandru Vučiću na koje nismo dobili odgovor u predviđenom roku, udruženje nastavlja borbu za prava oštećenih klijenata u švajcarskom franku radikalizacijom protesta“, navodi se u saopštenju Efektive.

Kako piše u saopštenju, premijeru i ostalim članovima vlade biće skrenuta pažnje na njihove problem transparentom „Stop bankarskom teroru – Ko vlada, Vučić ili banke?”, koji će svakodnevno biti istaknut isped Vlade Srbije, sve dok ih država ne zaštiti. 

„Time skrećemo pažnju članovima vlade i premijeru na to da naš problem nisu rešili, da na naš zahtev nisu čak ni odgovorili i da su time dopustili da o sudbinama 20.000 porodica odlučuju strane banke, dok nas država ne štiti“, piše Efektiva. 

Najavljuju i još dve akcije narednih dana. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.