Srbija

17.02.2016. 16:42

N 1

Autor: Nova Ekonomija

Sutra počinje Sajam turizma

Srbija

17.02.2016. 16:42

„Gde još niste bili?” slogan je ovogodišnjeg Sajma turizma koji se, uporedo sa Sajmom vina, Suvenira i Sajmom ugostiteljske opreme od 18. do 21. februara održava na Beogradskom sajmu.

Rukovodilac pomenutih manifestacija Nikola Andrić rekao je da sajam posetiocima pruža miks posla i zabave, što je nešto što jedna takva manifestacija svuda u svetu nosi sa sobom.

On je najavio da će se posetiocima Sajma turizma po prvi put predstaviti Namibija, Južna Afrika i Malezija,i obećava lep provod i ozbiljne popuste na putovanja.

Pritom će u Hali 4 biti prikazano sve što Srbija ima do ponudi, a ideja je da se turistički potencijali prikažu gostima iz inostranstva jer Srbija, prema njegovoj oceni, počinje da ima šansi za ozbiljne turiste iz Evrope i sveta.

Zemlja partner na predstojećem Sajmu biće Slovenija. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Ma vi svi tamo iz tog predela treba da umru i ode od drine do save, od save do dunava, ode i beograd, kolektivno umiranje, samo udri!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.